(ИТН) и БСП  влязоха в словесен сблъсък в кулоарите

...
 (ИТН) и БСП  влязоха в словесен сблъсък в кулоарите
Коментари Харесай

Тошко Йорданов нападна в кулоарите БСП и ПП: Не спряхте да се упражнявате върху ИТН

" " (ИТН) и БСП  влязоха в вербален конфликт в коридорите на Народното събрание малко преди края на днешното пленарно съвещание. Пред медиите досегашните съдружни сътрудници си размениха обвинявания за програмата за работа на Народното събрание, за договарянията за сформиране на кабинет с третия мандат, за предлагането Асен Василев да бъде номинация за министър председател и други

Най-напред на брифинг ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година съобщи, че в последните дни " Продължаваме Промяната " (ПП) и Българска социалистическа партия са се " упражнявали " върху Има Такъв Народ.

Как ние сме някаква спирачка за антикорупционно законодателство, сега в залата кворумът падна заради неналичието на Българска социалистическа партия. И в този момент този прославен закон за КПКОНПИ няма да мине даже на първо четене, разяснява Йорданов, представен от Българска телеграфна агенция.

Докато той говореше, приближиха ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски и други депутати от левицата. Те останаха да изслушат брифинга на Има Такъв Народ, като обявиха пред публицисти, че ще отговорят незабавно на изказванията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР